Nog maar 24 uur
Door: Gert
Blijf op de hoogte en volg Gert
06 November 2009 | Nederland, Hardenberg
Morgen na de voetbal van Donglu en Dion nog even de koffers pakken, opa en oma (dank dat jullie willen oppassen) nog even bijpraten over de laatste ontwikkelingen en dan...Let's go !!
We verheugen ons er mateloos op.
Even de week in vogelvlucht:
Maandag 9 november:
Na een overnachting in Scottsdale vroeg richting de Grand Canyon (ongeveer 4 uur rijden). We bekijken de Canyon en gaan daarna door naar ons hotel (met dank voor de tip aan Gea en Rene).
Dinsdag 10 november:
Na het ontbijt in het hotel opnieuw de Grand Canyon bekijken. Laat in de middag terugreis naar Scottsdale.
Woensdag 11 november:
Ik fluit mijn eigen European Standard (vast parcours). Verkennen begint om 12.30 uur, de eerste loper start om 13.30 uur en ik verwacht rond 16.00 uur klaar te zijn met de in totaal 202 honden. 's Avonds op uitnodiging van de USDAA een gala Barbecue op het wedstrijdveld
Donderdag 12 november:
Ik fluit jumpers (jumping). Verkennen begint om 07.30 uur, de eerste loper start om 09.30 uur en Ik verwacht rond 17.00 uur klaar te zijn met de in totaal 399 honden.
Vrijdag 13 november:
Ik fluit de kwartfinale van een Grand Prix (vast Parcours). Verkennen begint om 07.30 uur. Rond 16.00 uur verwacht ik de in totaal 223 honden te hebben gehad. 's Avonds de finale Performance Grand Prix kijken. Deze wordt gefloten door Peggy Hammond.
Zaterdag 14 november:
Ik fluit de halve finale van de Grand Prix (vast Parcours). Verkennen begint om 08.00 uur, de eerste loper start pas om 11.00 uur en de laatste lopers zal rond 15.30 uur de ring verlaten. Ik heb deze dag 144 honden. 's Avonds fluit ik na de celebrityrace (Henri, bedankt voor de "oranje shit") de finale van de 10.000 dollar Steeplechase.
Zondag 15 november:
Ik fluit vandaag de door mij ontworpen European Jumping. Verkennen begint om 07.00 uur, de eerste loper start om 08.00 uur. Rond 10.30 uur ben ik klaar met fluiten.
Maandag 16 november:
Vroeg uit de veren (4 uur). Vlucht naar Atlanta vertrekt om 08.00 uur. Maar eerst nog even de auto inleveren.
Dinsdag 17 november:
Rond 08.00 uur landing op Schiphol.
Het volgende bericht komt dus uit Amerika. See you !!
06 November 2009 - 22:03
Marcelle:
Veel plezier en goeie reis! -
06 November 2009 - 22:40
Ingrid:
Heel veel plezier in de States!! Geniet ervan!
06 November 2009 - 23:14
Rene En Gea:
Hoi hoi,
Heel veel plezier gewenst in het mooie Scottsddale. Geniet van al het moois dat jullie gaan meemaken de komende week: de Grand Canyon, de wedstrijden, het heerlijke eten in het Mexicaanse restaurant van 3 jaar geleden, ... We denken aan jullie!
Liefs,
Rene en Gea -
07 November 2009 - 14:43
Natascha:
wij wensen jullie heel veel plezier in amerika,
groetjes van ons allen -
07 November 2009 - 18:23
Jan En Gea:
Gert en Marijke.
Nogmaals veel plezier gewenst, lekker genieten.
We houden de site in de gaten voor uiteraard leuke foto's en verhalen.
Wel genoeg dikke truien meegenomen???
Groetjes Jan en Gea -
10 November 2009 - 19:12
Wim Bekendam:
Hoi Gert,
Leuk om je USDAA-reisverslag weer te volgen. Tot nu toe redelijk relaxed, maar vanaf morgen weer flink aam de bak. Vooral donderdag met bijna 400 starts wordt het zeker doorbijten.
Heel veel plezier als real-orange-dutch-judge.
groeten, Wim