Nog één week
Door: Gert
Blijf op de hoogte en volg Gert
31 Oktober 2009 | Nederland, Hardenberg
Aangezien we op zondagmorgen 8 november al redelijk vroeg vliegen gaan we op zaterdagavond al naar Schiphol. We hebben een overnachting geboekt in het Citizen M hotel (op loopafstand van Schiphol Plaza). Voor ons rustiger om zaterdagavond al te vertrekken maar ook voor opa, oma, Donglu en Dion een beter idee.
Langzamerhand zijn we bezig met alles te verzamelen. De wereldstekker ligt al klaar (in 2006 vergeten), zonnebrand en after sun staat al op het lijstje "Mee", nieuwe veters zijn vandaag gehaald, etc
De USDAA had mijn finaleparcours voor de zaterdagavond iets veranderd (het mochten maar 20 toestellen zijn). Ik vond deze wijziging een sterke verschraling van het parcours en heb besloten een alternatief aan te leveren. Dit parcours is volledig geaccepteerd.
Van de USDAA hebben we vernomen dat we in hetzelfde hotel verblijven als in 2007. Het Country Inn and Suites by Carlson zal ons weer als gast gaan begroeten. Een goed hotel op korte (auto) afstand van het wedstrijdveld.
De Amerikakoorts slaat nu echt toe, hoewel we nog wel het één en ander deze week moeten regelen.
Kort voor vertrek volgt nog een laatste bericht vanuit Nederland. Daarna proberen we om vanuit the USA berichten te plaatsen.
31 Oktober 2009 - 23:13
Harry En Nel:
Spannend hoor! veel plezier. groet Nel -
01 November 2009 - 10:39
Manuela:
Gert, ik wens je veel succes daar!!
Geniet ervan, groeten Manuela -
02 November 2009 - 17:42
Henk En Greetje:
Gert
Wederom heel veel plezier gewenst in Amerika.
05 November 2009 - 16:26
Ben Hendriksen:
Gert,
heel veel succes in Amerika.
We horen nog van je. -
06 November 2009 - 11:52
Jaap:
Gert,
heel veel plezier gewenst in de states,
you know what i'm saying....fu..ing.ash..le
even weer wennen aan de engelse stopwoordjes