10.000 hits - Reisverslag uit Scottsdale, Verenigde Staten van Gert Siekmans - WaarBenJij.nu 10.000 hits - Reisverslag uit Scottsdale, Verenigde Staten van Gert Siekmans - WaarBenJij.nu

10.000 hits

Door: Gert

Blijf op de hoogte en volg Gert

11 September 2007 | Verenigde Staten, Scottsdale

Op dit moment staat de bezoekersteller van deze weblog op 9992 hits, bijna 10.000 dus.

Vandaar even een update:

Marijke gaat twee dagen op de wedstrijd helpen en wordt door de volunteer coordinator Karen Gloor (collega scheidsrechter tijdens de vorige editie)ingedeeld in mijn ring. Daardoor kan zij ook mooi enkele foto's maken.

Op de homepage van de USDAA staan inmiddels de reglementen, inschrijvingsformulieren etc. Was ik vorig jaar nog de enige buitenlander in het scheidsrechterskorps, dit jaar is ook een Zwitserse uitgenodigd (Nadia Calabria).

De door mij te ontwerpen parcoursen zijn nagenoeg gereed en worden deze week verzonden naar Dave Hanson (coordinator parcoursen). Hij heeft het mandaat om parcoursen van scheidsrechters ongevraagd te wijzigen. Een scheidsrechter van het vorig jaar herkende haar eigen ontwerp niet meer. Mijn ontwerpen zijn vorig jaar redelijk ongeschonden door de selectie gekomen. Ik ben erg benieuwd hoe het dit jaar zal gaan.

Het lijkt nog erg ver weg maar de trip komt nu wel heel snel dichterbij. Nog maar zeven weken en we zitten in the States.

We zijn ook bezig om een auto te huren en op wikipedia heb ik al een snelcursus "rijden in een automaat" gevolgd. Ik heb namelijk nog nooit in een automaat gereden. Volgens verhalen van anderen valt de omschakeling naar een automaat erg mee, daar hopen we dan maar op.

Jullie zijn ook weer bijgepraat. Reacties stel ik nog steeds op prijs.

Groeten,
Gert

• 12 September 2007 - 09:57

Erik En Henriëtte:

Hallo Gert,

Net als vorig jaar houden we je site weer in de gaten en weer benieuwd wat je beleefd in de VS. Wat leuk dat Marijke ook helpt, zal voor haar ook wel een leuke ervaring zijn.
    Groetjes Erik, Henriëtte, Melissa en Alissya

• 01 Oktober 2007 - 20:32

Diana Diephuis:

Hoi Gert en Marijke,

Wat machtig leuk dat jullie daar nu samen met de behendigheid bezig zijn.
    Ik wens jullie een fantastische tijd daar!

Groetjes Diana

Gert

Na 9 jaar nationaal scheidsrechter behendigheid te zijn geweest bij de Federatie Hondensport Nederland (FHN) heb ik de eer gehad te mogen fluiten op het World Agility Championship (Wereldkampioenschap behendigheid) van de IFCS (International Federation of Cynoloque Sports) in mei 2006. 10 Landen (waaronder Japan, Rusland en Zuid-Afrika)waren aanwezig bij dit evenement in Oosterhout (nl). Tijdens dit evenement ben ik door Kenneth Tatsch (president USDAA en vice-president IFCS) uitgenodigd om te komen keuren op de World Cynosport Games 2006, een groot vijfdaags evenement met verschillende vormen van hondensport waaronder maar liefst zes ringen behendigheid. Dit evenement werd van 1 t/m 5 november 2006 gehouden in Scottsdale (Phoenix, Arizona). Voor de World Cynosport Games in 2007 heb ik later van de USDAA ook een uitnodiging mogen ontvangen (en uiteraard geaccepteerd). Op deze weblog staan eveneens nieuwtjes, ervaringen, foto's etc. van deze reis. Marijke is dit jaar met mij meegereisd. Voor de editie 2009 heeft de USDAA mij wederom uitgenodigd. The World Cynosport Games van 2009 worden vanwege de hitte in Arizona verplaatst naar midden november (11 t/m 15 november). Ik kijk er weer erg naar uit. Ook nu weer gaat Marijke mee. Groeten, Gert Siekmans