De laatste dag (snik snik)
Door: Gert
Blijf op de hoogte en volg Gert
05 November 2007 | Verenigde Staten, Scottsdale
Rond half twee hebben we langzamerhand afscheid genomen van de vele bekenden van de USDAA, collega scheidsrechters, officials, bestuursleden en enkele deelnemers. Een warm en hartelijk afscheid, een hand hier, een knuffel hier, soms een kus en uiteindeljk ook nog even afscheid genomen van Kenneth Tatsch. Ken meldde dat veel deelnemers hem hebben gevraagd mij volgend jaar wer uit te nodigen. Ook Nadia Calabria (collega uit Zwitserland) heeft mij gepolst om een keer in dat land te komen keuren. We zien het allemaal wel.
Tijdens ons laatste rondje over het wedstrijdveld hebben we nog even een bezoek gebracht aan de bus van Maricopa County Dog Adoption, een organisatie die zich inzet voor honden uit de omgeving die een nieuw thuis nodig hebben. Enkele honden zijn tijdens de games ook daadwerkelijk geadopteerd. In een buitenbench zat een heel lief, schattig hondje. Amper drie maanden oud maar echt een scheet. We waren allebei direct verkocht maar hebben uiteindelijk het verstand laten spreken. Nee, we doen het niet....maar wat een heerlijk hondje!
Rond half drie waren we weer terug in het hotel en nadat we ruim een uur lekker hadden gezwommen en gezond hebben we benzinetank nagnoeg leeg gereden door even door Phoenix te rijden. De laatste maaltijd was een pizza 14 inch, veel te veel natuurlijk, maar het smaakte wel geweldig.
Morgenvroeg vroeg op en om 08.05 vertrekt ons vliegtuig naar Atlanta. Dinsdagmorgen hopen we weer in Nederland te zijn. in de loop van de volgende week probeer ik de parcoursen geplaatst te krijgen, zal ik een terugblik geven op het afgelopen evenement etc.
We kijken uit naar het weerzien met onze kinderen. Opa en oma hebben ons een geweldige dienst bewezen door de hele periode voor Donglu en Dion de zorgen. We zijn ze daar bijzonder dankbaar voor.
Dank voor de reacties en....who knows...see you next year???
Gert en Marijke
05 November 2007 - 07:05
Ingrid En Ed:
Hallo daar!
Nog lekker aan het slapen? Nou, hier is de dag weer begonnen. Straks beginnen jullie weer aan de leuke, lange terugreis! Jullie hebben het weer geweldig gehad. Wat een ervaring en wat heerlijk die warmte....pffffff. Hier begint vanmiddag een echte herfstweek. Het wordt nat en nat en nat.....en het gaat stormen. Welkom thuis!!!
Nou, vanuit nummer 8 wensen we jullie een goede terugreis. Geniet nog even van de laatste dingen!
Ik zie jullie snel......tot morgen!
Dikke kus van ons allemaal