Scottsdale 2007 - Reisverslag uit Scottsdale, Verenigde Staten van Gert Siekmans - WaarBenJij.nu Scottsdale 2007 - Reisverslag uit Scottsdale, Verenigde Staten van Gert Siekmans - WaarBenJij.nu

Scottsdale 2007

Blijf op de hoogte en volg Gert

18 Mei 2007 | Verenigde Staten, Scottsdale

Vandaag (18 mei) ben ik door de USDAA (United States Dog Agility Association) benaderd om opnieuw te komen keuren op de (20e) World Cynosport Games in Scottsdale in Arizona. Uiteraard heb ik, na overleg met mijn vrouw Marijke, de uitnodiging aanvaard.
De organisatie had vorig jaar veel complimenten over mij gehoord en daarop besloten mij opnieuw te vragen om te komen keuren.

Ik voel me bijzonder vereerd met deze tweede mogelijkheid om in Amerika te kunnen fluiten. Mijn eerste reis naar Amerika krijgt dus een vervolg.

Ik ben erg blij dat we inmiddels opvang voor de kinderen hebben kunnen regelen waardoor Marijke in de gelegenheid is dit jaar mee te gaan naar Amerika. Haar aanwezigheid geeft voor mij een extra dimensie aan deze reis.

We vliegen op maandag 29 oktober via Atlanta naar Phoenix en vliegen op maandag 5 november weer terug. In vergelijking met vorig jaar een extra dag om de omgeving te bekijken. Op woensdag 31 oktober begint het evenement en op zondag 4 november wordt dit toernooi afgesloten. Het is overigens de 20e keer dat dit evenement plaats zal vinden, een bijzonder moment dus.

Later meer.

Groeten.
Gert

• 01 Juni 2007 - 07:34

Tonny Wierda:

Gefeliciteerd Gert. En leuk dat Marijke nu ook mee kan. Geniet ervan en hou ons op de hoogte. Vond het vorig jaar ook erg leuk om op deze site mee te kunnen kijken.

Gert

Na 9 jaar nationaal scheidsrechter behendigheid te zijn geweest bij de Federatie Hondensport Nederland (FHN) heb ik de eer gehad te mogen fluiten op het World Agility Championship (Wereldkampioenschap behendigheid) van de IFCS (International Federation of Cynoloque Sports) in mei 2006. 10 Landen (waaronder Japan, Rusland en Zuid-Afrika)waren aanwezig bij dit evenement in Oosterhout (nl). Tijdens dit evenement ben ik door Kenneth Tatsch (president USDAA en vice-president IFCS) uitgenodigd om te komen keuren op de World Cynosport Games 2006, een groot vijfdaags evenement met verschillende vormen van hondensport waaronder maar liefst zes ringen behendigheid. Dit evenement werd van 1 t/m 5 november 2006 gehouden in Scottsdale (Phoenix, Arizona). Voor de World Cynosport Games in 2007 heb ik later van de USDAA ook een uitnodiging mogen ontvangen (en uiteraard geaccepteerd). Op deze weblog staan eveneens nieuwtjes, ervaringen, foto's etc. van deze reis. Marijke is dit jaar met mij meegereisd. Voor de editie 2009 heeft de USDAA mij wederom uitgenodigd. The World Cynosport Games van 2009 worden vanwege de hitte in Arizona verplaatst naar midden november (11 t/m 15 november). Ik kijk er weer erg naar uit. Ook nu weer gaat Marijke mee. Groeten, Gert Siekmans