Weer in Nederland
Blijf op de hoogte en volg Gert
07 November 2006 | Verenigde Staten, Scottsdale
In het vliegtuig heb ik veel tijd genomen om met Rene (aspirant scheidsrechter bij de Federatie Hondensport Nederland)en Gea een aantal zaken te evalueren, te bespreken en te beschouwen.
Ik zal zeker mijn ervaringen gaan delen met de collega scheidsrechters in Nederland.
Het voelt goed om weer thuis te zijn, maar ik kijk terug op een bijzonder mooie ervaring.
Van veel kanten krijg ik de vraag wat nu mijn mooiste ervaring is geweest: het als verrassing speciaal voor mij laten horen van het Nederlands volkslied was voor mij een absolute kippenvel ervaring.
Ik zal binnenkort een eindverslag gaan maken en deze plaatsen op de weblog. Ik zie aan de teller dat veel mensen hebben meegelezen. Ik hoop dat de weblog een beeld heeft gegeven van mijn tijd in Amerika. Ik dank alle mensen die een reactie hebben geschreven (is trouwens nog steeds mogelijk).
Groeten van een vermoeide Gert
08 November 2006 - 22:41
Diana Diephuis:
Hoi Gert,
Wat moet dat een fantastische ervaring geweest zijn! Geweldig dat je dat allemaal mee mag maken. Groetjes aan de familie vanuit Ens
Diana Diephuis -
09 November 2006 - 19:25
Sylvia Siekman:
Hallo Gert,
Ik zie dat je een geweldige ervaring rijker bent kan er van meepraten wij hebben vorig jaar 3 weken in Amerika geweest en het staat ons nog steeds voor in het geheugen.
Kom hier nog eens een keer kijken om je eindverslag te lezen.
Groeten een ver familielid Sylvia Siekman Plevier. -
23 Januari 2007 - 19:24
Trea Mulder:
Hoi Gert,
Wat een geweldige ervaring, echt een "once in a lifetime".
Enne een Nederlands team daarheen lijkt me wel wat, maar ja Lady is al 10, dus dat wordt hem niet meer (denk ik).
Ik heb genoten van je verhalen op je weblog.
Groetjes thuis!
Trea Tot ziens