Update voorbereidingen - Reisverslag uit Scottsdale, Verenigde Staten van Gert Siekmans - WaarBenJij.nu Update voorbereidingen - Reisverslag uit Scottsdale, Verenigde Staten van Gert Siekmans - WaarBenJij.nu

Update voorbereidingen

Blijf op de hoogte en volg Gert

23 Oktober 2006 | Verenigde Staten, Scottsdale

Gisteren heb ik mijn laatste wedstrijd van het wedstrijdseizoen 2006 gefloten. Het FHN kampioenschap van 29 november laat ik in verband met de aanstaande reis namelijk schieten.
Vandaag ben ik bij een buurman geweest. Hij is werkzaam in de industrie van relatiegeschenken en van hem heb ik heel veel dingen meegekregen voor de celebrityrace. Ik heb gekozen voor een ludieke oranje hoed, een oranje boa, een oranje vlinderstrik en een opblaasbare rood-wit/blauwe handschoen om de toestellen duidelijk te kunnen aanwijzen. Ook neem ik uit de voorraad van de buurman een bos oranje (kunst)bloemen mee. Ik hoop dat ik daarmee bij de dienstdoende scheidsrechter in een goed blaadje kom. Ook de eigenaar van de hond die ik mag lenen krijgt van mij een dergelijk bos bloemen.
Verder mocht ik van de buurman een aantal dingen meenemen om uit te delen. Enkele "hup holland hup" sjaals liggen al klaar. Kijken of ik die kan ruilen voor iets anders.
De komende dagen gebruik ik om me in te lezen in het reglement en begin ik langzaam met pakken. Van Stan Houben (coordinator behendigheid van de FHN) heb ik gisteren een extra FHN officialshirt meegekregen.
Het kom steeds dichterbij.....ik heb er heel veel zin in.

Wordt vervolgd.

groeten,
Gert

Gert

Na 9 jaar nationaal scheidsrechter behendigheid te zijn geweest bij de Federatie Hondensport Nederland (FHN) heb ik de eer gehad te mogen fluiten op het World Agility Championship (Wereldkampioenschap behendigheid) van de IFCS (International Federation of Cynoloque Sports) in mei 2006. 10 Landen (waaronder Japan, Rusland en Zuid-Afrika)waren aanwezig bij dit evenement in Oosterhout (nl). Tijdens dit evenement ben ik door Kenneth Tatsch (president USDAA en vice-president IFCS) uitgenodigd om te komen keuren op de World Cynosport Games 2006, een groot vijfdaags evenement met verschillende vormen van hondensport waaronder maar liefst zes ringen behendigheid. Dit evenement werd van 1 t/m 5 november 2006 gehouden in Scottsdale (Phoenix, Arizona). Voor de World Cynosport Games in 2007 heb ik later van de USDAA ook een uitnodiging mogen ontvangen (en uiteraard geaccepteerd). Op deze weblog staan eveneens nieuwtjes, ervaringen, foto's etc. van deze reis. Marijke is dit jaar met mij meegereisd. Voor de editie 2009 heeft de USDAA mij wederom uitgenodigd. The World Cynosport Games van 2009 worden vanwege de hitte in Arizona verplaatst naar midden november (11 t/m 15 november). Ik kijk er weer erg naar uit. Ook nu weer gaat Marijke mee. Groeten, Gert Siekmans