Celebrityrace
Blijf op de hoogte en volg Gert
08 Oktober 2006 | Verenigde Staten, Scottsdale
Uiteraard heb ik direct ja gezegd en ik verheug me nu al op dit ludieke onderdeel. Mocht ik de keus hebben dan kies ik waarschijnlijk voor een hond welke ook op het WAC aanwezig was: Een Boston Terrier met de naam "China".
Nu nog iets ludieks bedenken. Oranje overal? Klompen? Nog drie weken om hier over na te denken. Ideeën zijn van harte welkom.
Groeten,
Gert
09 Oktober 2006 - 10:27
Pa En Ma:
geweldig gert, gewoon meedoen. je bent creatief genoeg om iets ludieks te bedenken. Zo is een Siekmans nu een maal
succes
groetjes -
11 Oktober 2006 - 22:07
Karin Stegmeijer:
Haai! Wat ontzettend leuk dit! Ga je het ook goed bijhouden als je in 'the States' bent (Foto's/verhaaltjes)? Want wij zijn natuurlijk allemaal erg benieuwd wat je gaat meemaken. En wat betreft de ludieke actie: 'wooden shoes' zijn natuurlijk helemaal het einde en de gemiddelde amerikaan zal het echt geweldig vinden om te zien. Loopt misschien wel wat lastig...
Gert, een hele goede heen- en terugreis, veel plezier en 'kick some ass!' Hahaha! Liefs, Karin -
16 Oktober 2006 - 10:06
Annemiek Notenboom:
Hartstikke leuk, ben heel benieuwd. V.w.b. de klompen: oer-Hollands natuurlijk, en het lopen erop is te doen. Cees Sterkens liep destijds niet anders dan op zijn klompen in het parcours, dus ... -
17 Oktober 2006 - 20:52
Johan Van Oudheusden:
Hoi Gert,
Ik heb wel een leuke tekst, die je achterop je oranje shirt kan zetten, nl "As his Final Touch, Gof created the Dutch"
groeten en heeeeel veel plezier. Ik baal er nog steeds van dat ik je geen gezelschap kan houden samen met Tarro.